Vrijdag 26 juli 2019 Verrassingsdag :-)

Zo weer een heerlijke dag achter de rug, om de zomerschool af te sluiten en enigszins nog actief bezig te kunnen zijn in de zon hebben we besloten naar Duinoord te gaan.

Er zijn wat minder foto’s, helaas had de camera ook last van de warmte, error 05, vervelend, maar hieronder de foto’s die wel gelukt zijn.

Lekker klimmen in het klimbos, onbeperkt eten en drinken(veel dronken water, was zeer opvallend, waren vast de cola en slush-puppies beu), broodjes gezond, pizza, salades, soep, frietjes en snacks, pannenkoeken en nog veel meer. De meesten kwamen op tijd even afkoelen in de kantine en even lekker bijtanken.

Lekker geklommen, in auto’s gereden, trampoline gesprongen, race tegen de tijd op een parcours in het bos, Emir was onze winnaar van de dag met 17.23 seconden met vlak daarachter Damian met 17.46 seconden, top gedaan jongens!

Sommigen waren niet bij de bestuurbare bootjes weg te krijgen, al met al de energie die werd gegeten en gedronken hebben ze weer hard verbrand.

Juf Jet kreeg het zo warm dat ze zich even ging verkoelen onder de sproeiers die aanstonden voor iedereen om enigszins koel te blijven, zelfs een waterfestijn werd er gehouden door medewerkers, deze waren drijfnat.

 

We hebben genoten van jullie allemaal dit jaar, we hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen op de zomerschool 2020!